Home - Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Het registreren op TestjeWerkstress.be is gratis. Met een gratis account zie je de resultaten van de stresstest in grafiekvorm onderverdeeld in lichamelijke klachten, cognitieve klachten, gedragsveranderingen en emotionele reacties. Hoe roder je resultaat, hoe meer stress je ervaart en hoe meer jij je lichaam uitput. Je krijgt ook een overzicht van je werkpunten om je stressniveau te verlagen.

Door registratie wordt je mailadres in een database bewaard. Je kunt je op elk moment uitschrijven en je gegevens verwijderen. Je geeft door registratie aan dat wij je mogen mailen in verband met de werking van TestjeWerkStress.be of mogen bellen.

Registraties kunnen zonder motivatie geweigerd worden.

Bij misbruiken worden registraties zonder motivatie afgesloten.

Door registratie ga je akkoord met ons cookiebeleid en privacybeleid.

Bij geschillen tussen TestjeWerkStress met particulieren is alleen het Vredegerecht van het vijfde kanton Antwerpen bevoegd.Geschillen tussen TestjeWerkStress en ondernemingen, komen voor de ondernemingsrechtbank van Antwerpen

Naast een gratis registratie, bieden we ook betalende formules aan waarbij je een toegang krijgt tot al je testen en resultaten. Je betalend lidmaatschap start na ontvangst van je betaling. We storten geen geld terug. Je vindt hierover meer info na inloggen.

Betalende lidmaatschappen vervallen automatisch na de abonnementsperiode.

Ook bedrijven kunnen van de site gebruik maken. Men registreert zich dan als werkgever of als leidinggevende. We voorzien dan een aparte bedrijfspagina zodat je het stressniveau van je medewerkers die de stresstest invulden kunt opvolgen en hen kunt helpen om hun stressniveau te verlagen. Het aanmaken van de bedrijfspagina is gratis. In de gratis versie van de site zie je het stressniveau per werknemer zonder te weten om wie het gaat. In de betalende versie zie je wel wie de stresstest heeft ingevuld zodat een persoonlijke opvolging makkelijker wordt.